Suvilehteen kootaan kesän paikalliset tapahtumat

0

LOIMAAN Lehden kesäkuun alussa ilmestyvään Suvilehteen kerätään nyt tietoja yleisölle avoimista tapahtumista, joita seudulla järjestetään kesän aikana.
Lehti jaetaan kaikille Loimaalla, Ypäjällä, Jokioisissa, Koskella, Yläneellä, Oripäässä, Huittisten Vampulassa, Punkalaitumella ja Humppilassa. Lehti on koko kesän jaossa lehden konttorissa Käsityöläiskadulla, mutta myös esimerkiksi lukuisissa kaupoissa, kahviloissa ja matkailukohteissa. Lehti palvelee myös matkailijoita.

Loimaan Lehti ottaa tapahtumatietoja vastaan sähköpostitse: toimitus.loimaanlehti@gmail.com
Julkaisemme kalenterissa tietoja yleisölle avoimista tapahtumista, jotka järjestetään Loimaan Lehden Suvilehden levikkialueella, eli Loimaalla, Alastarolla, Mellilässä, Ypäjällä, Jokioisissa, Koskella, Yläneellä, Oripäässä, Vampulassa, Punkalaitumella tai Humppilassa.
Julkaisemme kalenterissa tietoja tapahtumista, jotka järjestetään 2.6.–15.9.
Kirjoita viestiin tapahtuman päivämäärä, nimi, osoite, kellonaika, onko tapahtuma maksullinen vai ilmainen ja kuka tai mikä tapahtuman järjestää. Huom. päivämäärä ehdottomasti ensin.
Liitä oheen myös omat yhteystietosi, eli nimi, osoite ja puhelinnumero. Ilman niitä emme julkaise tapahtumatietoja kalenterissa.
Malliviesti: 28.6. Loimaan 70. ympäriajo, lähtö klo 9 Hirvihovi, Kuusitie, Loimaa. 5 euroa. Saviseudun mankelistit.

Tapahtumatietojen tulee olla perillä viimeistään 21.5.
Jos järjestätte useita tapahtumia, lähettäkää jokaisesta erillinen sähköpostiviesti, jotta minimoimme sekaannuksien mahdollisuudet.