Bisons, LoKoKo ja FoKoPo yhteistyöhön

0

KORIPALLO Bisons Loimaa, Loimaan Korikonkarit ja Forssan Koripojat ovat solmineet yhteistyösopimuksen paikallisen kilpakoripalloilun kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on luoda yhteinen polku junioreista miesten pääsarjoihin tarjoten mahdollisuuden kasvaa askel askeleelta huippukoripalloilijaksi.
– Pystymme voimavaramme yhdistämällä vastaamaan isojen kasvukeskusten paineeseen. Arvostan erityisesti ammattitaitoista työtä, jota Forssassa on tehty pitkään koripallon eteen. Tulemme varmasti näkemään tulevaisuudessa Forssan ja Loimaan kasvatteja edustusjoukkueissamme yhteistyön tuloksen seurauksena, kommentoi Bisonsin Ari Hannula.
Kaksi kautta Loimaa Bisonsin apuvalmentajana toiminut Joonas Iisalo, 29, on kiinnitetty FoKoPon päävalmentajaksi. FoKoPon päävalmentajavastuun lisäksi Iisalo vastaa Bisonsin, LoKoKon ja FoKoPon yhteistyön organisoimisesta ja kehittämisestä sekä FoKoPon ja LoKoKon valmentajien kehittymisestä.