Bisonsille lisenssi Korisliigaan

0

KORIPALLO Loimaa Bisons on saanut sarjalisenssin miesten Korisliigaan pelikaudeksi 2015–16. Suomen Koripalloliitto myönsi Korisliigaan oikeuttavan A-lisenssin kymmenelle seuralle.
Miesten Korisliigan runkosarja pelataan ensi kaudella kymmenen joukkueen nelinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa 36 ottelua. Runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta selviävät pudotuspeleihin, ja runkosarjan viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa Divisioona A:han.
Bisonsin lisäksi miesten Korisliigassa pelaavat ensi kaudella Helsinki Seagulls, Joensuun Kataja, Kauhajoen Karhu, Kouvot Kouvolasta, KTP-Basket Kotkasta, Korikobrat Lapualta, Salon Vilpas, Tampereen Pyrintö ja sarjanousija BC Nokia.
Viime kauden Korisliiga-joukkueista Namika Lahti ja Tapiolan Honka eivät hakeneet sarjalisenssiä tulevalle kaudelle.