HeMa:isevia menopelejä näytillä Loimaalla

0
Kun Petteri Björkbomin isä Kurt Björkbom hankki Packard 250 Convertiblen Amerikasta, auto oli valkoinen. Allkuperäinen metallinhohtavan punainen väri löytyi kojelaudan paneelin takaa. Kuva: Kiti Salonen
Kun Petteri Björkbomin isä Kurt Björkbom hankki Packard 250 Convertiblen Amerikasta, auto oli valkoinen. Allkuperäinen metallinhohtavan punainen väri löytyi kojelaudan paneelin takaa. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAALLE kaartavat jälleen monenlaiset menopelit, kun HeMa -show pistetään pystyyn kolmatta kertaa. Kromia ja keulakoristeita lienee luvassa, mutta muutakin nähtävää harrasteajoneuvorintamalla riittää.
Jo etukäteen voi tutustua showssa näytille tulevaan loimaalaiseen Packardiin ja sen tarinaan, sillä siitä on juttu 11.6. -lehdessä. Jutusta selviää sekin, miksi tullimiehet Norjan rajalla lähestyivät autoa saha kourassa.
Entä miltä tv:stä tuttu Latelan porukka ja heidän tekemänsä bussi näyttävät ja kuulostavat livenä – senkin voi showssa katsastaa, sillä porukka ja bussi saapuvat paikalle sunnuntaina.

Gumball-kisaankin osallistunut hemaiseva Shelby saapuu Loimaalle näytille.
Gumball-kisaankin osallistunut hemaiseva Shelby saapuu Loimaalle näytille.

Hema Show Loimaan jäähallilla la–su 13.–14.6. Avoinna la klo 13–24 ja su klo 11–17.

 

Lue lisää 11.6.2015 lehdestä