Mauri Kurppa palaa kasvattajaseuraan

0

LENTOPALLO Hurrikaani ja passari Mauri Kurppa allekirjoittivat tiistaina yhden vuoden pelaajasopimuksen. Kurppa on Loimaan Jankon kasvatti, joka aloitti Mestaruusliigassa jo 18-vuotiaana kaudella 2011–2012 Korson Vedon paidassa. Tämän jälkeen kohtalo vei Kokkolaan Tiikereihin, ja kaksi viimeistä kautta mies pelasi Vammalan Lentopallossa. 165 liigaottelua ja kaksi Suomen Mestaruutta on 22-vuotiaalle Kurpalle kova meriitti.

KAHDEN EDELLISEN kauden Hurrikaanissa hakkurina pelanneen Vladimir Cedicin korvaaja löytyi Marokosta. Mohammed Al Hachdadi on 24-vuotias oikeakätinen hakkuri. Mies pelasi viime kauden Qatarissa Al Rayyan joukkueessa. Isoin meriitti Al Hachdadin uralla on tähän mennessä valinta vuoden 2010 Afrikan Mestaruuskisojen parhaaksi pelaajaksi. Mies saapuu Loimaalle näillä näkymin elokuun puolella.
Myös Eemeli Kouki on allekirjoittanut Hurrikaanin kanssa ensi kaudesta sopimuksen, jossa ei ole ulkomaanpykälää. Nyt Hurrikaanilla on koossa 10 pelaajasopimusta, ja tarkoitus on saada vähintään 12 pelaajan rinki kokoon.

Valtteri Arra

Mauri Kurpan ajatuksista voi lukea lisää torstain Loimaan Lehdestä.