Poliisi selvittää kesämökkien murtosarjaa

0

LOUNAIS-SUOMEN poliisilla on tutkittavana sarja kesämökkeihin, asumattomiin asuntoihin ja ulkovarastoihin kohdistuneita varkauksia, joiden tutkinnan yhteydessä on pidätetty salolainen 48-vuotias nainen. Selvitettävinä olevat rikokset on tehty parin viimeksi kuluneen vuoden aikana etupäässä haja-asutusalueella Loimaan ja Salon seuduilla.
Poliisi on takavarikoinut naisen hallusta ja myyntipisteistä satoja esineitä. Ne ovat kesäasunnoissa käytettyä irtainta omaisuutta kuten astioita, maljakoita, käsityökaluja, valaisimia, koriste-esineitä, maitotonkkia, antiikkisia käsityökaluja, talonpoikaisesineitä, puisia laatikoita, tuoleja, arkkuja, vaatteita, leluja, sekalaista käytettyä vanhaa koti-irtainta sekä keräily-esineitä.
Osalle omaisuudesta on esitutkinnassa löydetty laillinen omistaja.
Rikoksen kohteeksi joutuneet asianomistajat, joiden kesäasunnoista on anastettu esineitä, voivat käydä etsimässä omia tavaroitaan Salon poliisiasemalta arkipäivisin virka-aikaan.
Loimaan seudulla asuvat voivat tutustua esineistä laadittuun valokuvaluetteloon Loimaan poliisiasemalla.