Yrittäjänaiset juhlivat 35-vuotista taivalta pyöräretkellä

0

LOIMAAN Seudun Yrittäjänaiset polkaisivat yhdistyksensä 35-vuotispäivän pyöräillen. Yhdistys on järjestänyt juhlallisuuksia perinteisesti viiden vuoden välein ja tänä vuonna jäsenet halusivat juhlia rennosti.

Pirjo Karvonen ja Pirjo Tabermann nostamassa maljaa ansiomitaleilleen ja Loimaan Seudun Yrittäjänaisten 35-vuotiselle taipaleelle. Kuva: Joonas Alanne
Pirjo Karvonen ja Pirjo Tabermann nostamassa maljaa ansiomitaleilleen ja Loimaan Seudun Yrittäjänaisten 35-vuotiselle taipaleelle. Kuva: Joonas Alanne

Matkaa Loimaan torilta juhlapaikalle oli kolme kilometriä. Pyöräilijöillä oli reitillään käytössä kolmen pysähdyksen taktiikka. Jokainen pysäkki oli nimetty Yrittäjänaisten virallisten värien mukaan – vihreä, sininen ja punainen – ja niillä tarjottiin teemavärinmukaiset snapsit.
Juhlinta jatkui virallisella osiolla. Juhlapaikalla jäsenille jaettiin perinteisesti ansiomerkit. Viisi vuotta jäseninä olleet palkittiin pronssisella merkillä. Hopeiseen ja kultaiseen merkkiin vaadittiin jäsenyyden lisäksi myös hallitusvuosia.

Joonas Alanne

 

Lue lisää 18.6.2015 lehdestä