Romutuspalkkio on vilkastuttanut autokauppaa

0
Loimaan Toyota Auto-Centerin autokauppias Juha Ala- Nissilä odottaa autokaupalle vilkasta loppuvuotta. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Pienipäästöisten autojen ostoon kannustava romutuspalkkiokampanja ja autoveron muutokset ovat hivenen piristämässä autokauppaa.
Romutuspalkkiokampanjan tarjoaman 1 500 euron alennuksen uuden auton ostosta on hyödyntänyt Loimaan Laatuautossa kolmen viikon aikana kymmenkunta asiakasta ja Toyota Auto-Centerissäkin muutama uuden auton ostaja.
Romutuspalkkio koskee niitä yksityishenkilöitä, jotka vievät romutettavaksi oman, vähintään kymmenen vuotta vanhan henkilöauton, ja ostavat tilalle henkilöauton, jonka hiilidioksidipäästöt ovat enintään 120 g/km tai jonka käyttövoimana on joko kokonaan tai osittain korkeaseosetanoli, metaani tai sähkö.

 

Lue lisää 23.7.2015 lehdestä