Voitokas valjakko juhlii yhteistyöllä

0

LOIMAA, ORIPÄÄ Annika Tamminen, 16, Virpi Virtanen ja Gnomas-poni ovat hervoton ja hermoton kolmikko. Hauskanpidon taidon hanskaava oripääläis-loimaalainen tiimi osoitti kylmäpäisyytensä viimeksi viikko sitten Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Ruotsissa, jossa se voitti valjakkoajon juniorisarjassa hopeaa.

Oripääläinen Annika Tamminen ja loimaalainen Virpi Virtanen ovat harrastaneet Noppa-ponin kanssa valjakkoajoa pari vuotta. Annika toimii valjakon kuskina ja Virpi groomina. Oripääläiset yritykset ovat olleet tukemassa valjakon nousua kansalliselle tasolle. Kuva: Kiti Salonen
Oripääläinen Annika Tamminen ja loimaalainen Virpi Virtanen ovat harrastaneet Noppa-ponin kanssa valjakkoajoa pari vuotta. Annika toimii valjakon kuskina ja Virpi groomina. Oripääläiset yritykset ovat olleet tukemassa valjakon nousua kansalliselle tasolle. Kuva: Kiti Salonen

Koulukokeessa valjakko menetti mahdollisuutensa, kun Gnomas eli Noppa heitti kielen kuolaimen päälle. Luovuttaminen ei kuitenkaan käynyt mielessä, ja kun valjakko sijoittui maratonkokeessa toiseksi ja tarkkuuskokeessakin neljänneksi, nousi se yhteistuloksissa toiselle sijalle.
– Koulukokeen jälkeen tietysti toivoin, että vielä nousisimme, mutta ihan hopeaa en osannut odottaa. Se oli iloinen yllätys, Annika kertaa.
Mitali ei jäänyt ainoaksi, sillä valjakko voitti hopeaa myös Suomen junioreiden ponijoukkueessa.

Kiti Salonen

 

Lue lisää 28.7.2015 lehdestä