Kaksi loukkaantui kolarissa

0

LOIMAA Kaksi henkilöä loukkaantui, kun heidän kuljettamansa autot törmäsivät Oripääntien ja Kertunmäentien risteyksessä keskiviikkona illalla. Vuonna 1989 syntynyt nainen kuljetettiin Loimaan aluesairaalaan, kun hän loukkasi törmäyksessä kätensä. Vuonna 1973 syntynyt nainen kuljetettiin Tyksiin, sillä hän loukkasi onnettomuudessa päänsä. Autot vaurioituivat törmäyksessä, ja niistä laukesivat turvatyynyt.
Onnettomuus tapahtui, kun Oripääntietä Oripään suuntaan henkilöautolla ajaneen naisen oli tarkoitus kääntyä Kertunmäelle. Hän ei kääntyessään havainnut Oripään suunnasta tulevaa henkilöautoa, vaan kääntyi henkilöauton eteen niin, että autot törmäsivät.
Molemmat kuljettajat puhalsivat 0 promillea. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.