Kalenterit esiin ja liikkumaan!

0

LOIMAAN SEUTU Syyskuu on Loimaan seudulla liikuntakuukausi. Loimaan Lehden, Loimaan Uimaseuran ja Loimaan Jankon lentopallojaoston ideoima Ekana liikkeelle -kampanja haastaa urheiluseurat järjestämään syyskuussa 6–12-vuotiaille lapsille suunnatun maksuttoman tutustumiskerran liikuntalajiin.
Tarkoituksena on rohkaista lapsia kokeilemaan uusia lajeja ja liikkumaan muulloinkin kuin koulun liikuntatunneilla.

Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo, Loimaan Uimaseuran valmentaja Marko Isomaa ja Loimaan Jankon lentopallojaoston toiminnanjohtaja Katariina Kojo kannustavat seuroja avamaan kalenterin syyskuun kohdalta ja etsimään sopivan päivän liikunnallisen lajikerran järjestämiseen lapsille. Kuva: Kiti Salonen
Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo, Loimaan Uimaseuran valmentaja Marko Isomaa ja Loimaan Jankon lentopallojaoston toiminnanjohtaja Katariina Kojo kannustavat seuroja avamaan kalenterin syyskuun kohdalta ja etsimään sopivan päivän liikunnallisen lajikerran järjestämiseen lapsille. Kuva: Kiti Salonen

Näin osallistut:

Liikuntatuokion järjestäjä:
Ilmoita järjestämäsi liikuntatuokion laji, päivämäärä, kellonaika, paikka, ja järjestävä taho ja yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen kati.uusitalo@loimaanlehti.fi.
Myös toivottu varustus kannattaa mainita.
25.8. klo 12 mennessä jätetyt tiedot ehtivät mukaan torstain 27.8. Loimaan Lehden harrastusteeman Ekana liikkeelle -sivulle.
Sivu on samalla passi, jonka lapset ottavat mukaansa tutustumistuokioon, ja johon järjestäjät kuittaavat käynnin.
Tutustumistuokio tulee järjestää syyskuun aikana, ja se tulee suunnata 6–12-vuotiaille lapsille, joilla ei tarvitse olla lajissa vaadittuja ennakkotaitoja ja sen tulee olla ilmainen. Näin mahdollisimman moni uskaltaa tulla kokeilemaan uusiakin lajeja.
Voitte myös ottaa iloisen kuvan harjoituksista, ja lähettää sen sähköpostilla lehteen julkaistavaksi (toimitus@loimaanlehti.fi). Liittäkää mukaan kuvassa olijoiden nimet ja pieni selostus siitä, mitä harjoituksissa tehtiin.

Liikuntatuokioon osallistuja:
Nappaa irti erilaiset liikuntatuokiot listaava Ekana liikkeelle! -sivu 27.8. Loimaan Lehdestä. Ensi viikon torstain Harrastukset-teemalehti jaetaan seudulla joka talouteen.
Valitse itseäsi kiinnostavat lajit ja mene mukaan tutustumiskertoihin iloisin mielin! Ota mukaan Ekana liikkeelle -sivu, ja pyydä liikuntatuokion järjestäjältä merkintä todisteeksi osallistumisestasi.
Vähintään kolme merkintää keränneet ja sivun Loimaan Lehden konttoriin 6.10. mennessä palauttaneet voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on muun muassa frisbeegolf-settejä, trendireppuja ja pyöräilykypäriä.

Kiti Salonen

 

 

Lue lisää 20.8.2015 lehdestä