Muistikahvila aloittaa Loimaalla

0

LOIMAA Muistikahvila aloittaa syksyn tullen Loimaalla ja kutsuu kaikkia muistin toiminnasta kiinnostuneita kuulolle. Kahvilatapaamiset tähtäävät muistihäiriöiden ja muistisairauksien haittojen vähentämiseen, muistioireisille tarpeellisten etujen valvomiseen ja muistisairaiden henkilöiden omaisten tukemiseen tehtävässään.
Varsinais-Suomen Muistiyhdistyksen Loimaan alaosaston toteuttamassa muistikahvilassa on jaossa niin tietoa kuin tukeakin ja mahdollisuus kohdata muita samassa tilanteessa olevia. Toimintaa voidaan edelleen kehittää paikallisten toiveiden ja tarpeiden pohjalta.
Muistikahvila kokoontuu Loimaalla Kartanomäen palvelukeskuksessa osoitteessa Juvantie 1. Syksyn ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 26. elokuuta kello 13.30–15, jolloin tutustutaan Varsinais-Suomen muistiyhdistyksen palveluihin ja pohditaan yhdessä aivoterveyteen ja muistin huoltamiseen liittyviä asioita.

Muistikahvila Loimaalla Kartanomäen palvelukeskuksessa (Juvantie 1), ke 26.8. klo 13–15.30.