Palloseura otti tyylikkään revanssin

0

JALKAPALLO Loimaan Palloseura kohtasi toistamiseen saman viikon aikana Turun Pallokerhon kakkosjoukkueen. Turussa kärsitty karvas 2–1-tappio muutettiin Hirvikosken kentällä suvereenilla esityksellä 4–1-voitoksi. Maalareina kunnostautuivat Tuomas Hakala kahdesti, Aaro Mäkiö ja Urim Hoda kertaalleen.
Ottelun alku oli toisintoa Turusta. TPK vetäytyi ja kotijoukkue piti palloa. Kuin varkain vieraat onnistuivat siirtymään johtoon nopeasti pelatun keskialueen vapaapotkun jälkeen. Vaikka Palloseura vyörytti hyökkäyksiään vieraiden maalille, tauolle lähdettiin 0–1-tappioasemasta.
Toisella jaksolla joukkue onnistui muuttamaan pallonhallinnan maaleiksi. Ensin Aaro Mäkiö teki koko kentän mittaisen nousun ja tarjoili pelivälineen Urim Hodalle. Hoda ampui takakulmaan tasoitusosuman. Vain 14 minuuttia myöhemmin peli oli jo 4–1 kotijoukkueelle. Tuomas Hakala pyöritteli puolustuksen Virttaankankaan vesiputkelle kahteen otteeseen ja Mäkiö tälläsi vapaapotkun 30 metristä suoraan sisään.Edustusjoukkueella oli ottelussa myös historiallinen hetki. Seitsemännelläkymmenennellä peliminuutilla vasta 14-vuotias Rei Hoda korvasi kentällä isänsä Urim Hodan. Näin saatiin jälleen yksi sukupolvi lisää LoPSilaisia miesten edustuksen riveihin. Rei pelasikin mallikkaasti viimeisen kaksikymppisen päässen pariin otteeseen kokeilemaan maalintekoakin. Tällä kertaa vastustajan maalivahti oli parempi, mutta näillä otteilla Rei tulee varmasti maalitilinsä lähitulevaisuudessa avaamaan.

LoPS:n ottelut jatkuvat torstaina Hirvikosken nurmella. Vastaan asettuu UPK Uudestakaupungista kello 19.15 alkaen. Otteluun on LoPSmaisesti vapaa pääsy.