Ponikuninkaalliset ravaavat Ypäjällä

0
Juuso Ikonen ja Dilbert Great tähtäävät Ypäjän Ponikuninkuusraveissa kolmen parhaan joukkoon. Kuva: Maija Paloposki
Juuso Ikonen ja Dilbert Great tähtäävät Ypäjän Ponikuninkuusraveissa kolmen parhaan joukkoon. Kuva: Maija Paloposki

YPÄJÄLLÄ käydään viikonloppuna korkean tason ponitaistoa: Suomen parhaat ponit juoksevat kilpaa Ponikuninkuusraveissa.
Hevosopiston ravipalvelupäällikkö Eeva Karvonen kertoo, että osallistujia on riittänyt suorastaan ruhtinaallisesti. Lauantaina lähtöjä on 10, ja ponivaljakkoja on ilmoittautunut 147. Sunnuntain yhdeksään lähtöön on ilmoittautunut 127 valjakkoa. Lauantaina käydään myös yksi monté- eli raviratsastuslähtö. Lisäksi sunnuntaina juostaan Loimaan Lehden nimikkolähtö heti päivän alussa kello 12.15.
– Osallistujien määrä kertoo, että toiminta poniraviurheilun parissa on aktiivista ja että taso nousee koko ajan, kun sekä ponit että valmennus kehittyvät, Karvonen sanoo ja lisää, että osallistujamäärä saattaa lähennellä ennätystä.

Maija Paloposki

Lue lisää 6.8.2015 lehdestä