Työväenopiston kausi alkaa

0

LOIMAA Nyt on jälleen aika täyttää kalenteri opinnollisilla harrastuksilla, sillä Loimaan työväenopiston opinto-ohjelmaa on tiistaista alkaen jaettu paikallistalouksiin. Oppaan selaileminen kannattaa aloittaa oitis, sillä ilmoittautuminen alkaa jo perjantaina ja osa kursseista täyttyy nopeasti. Ilmoittautua voi netissä, puhelimitse tai opiston toimistossa, joka nykyään sijaitsee Hirvikoskella vanhassa kunnantalossa.

- Nyt tutustumaan uuteen opinto-ohjelmaan, kannustavat Loimaan työväenopiston suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala, palvelusihteeri Teija Raitanen sekä rehtori Ilkka Virta. Kuva: Maija Paloposki
– Nyt tutustumaan uuteen opinto-ohjelmaan, kannustavat Loimaan työväenopiston suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala, palvelusihteeri Teija Raitanen sekä rehtori Ilkka Virta. Kuva: Maija Paloposki

– Myös ilmaisille luennoille pitää ilmoittautua, sillä niissäkin on minimiosallistujamäärät, rehtori Ilkka Virta ja suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala sanovat.
Opinto-ohjelma kattaa lähes kaikki lukuvuoden kurssit. Keväälle on mahdollisesti tulossa täydennystä, mutta siitä opisto tiedottaa erikseen vuodenvaihteessa.
Mikäli opusta ei ole vielä käsiinsä saanut, löytyy sen sähköinen versio kaupungin kotisivuilta. Lisäksi opinto-ohjelman voi noutaa itselleen kirjastoista, kaupungintalon ala-aulasta, Rantatie 2:n opistotalosta tai uudesta toimistosta Hirvikoskelta.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 13.8.2015 lehdestä