Vertaistoimintaa Tammikodissa

0

LOIMAA/MELLILÄ Loimaan seudun Omais-hoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva -toiminnassa järjestettiin huhtikuussa Ovet-omaishoitajavalmennus Mellilän Tammikodissa. Yhteistyötahoina toimivat Loimaan kaupunki ja Loimaan seurakunta. Valmennus sisälsi neljä tapaamiskertaa ja viimeisellä kerralla osallistujat toivoivat tapaamisille jatkoa.
Yhdistys vastaa toiveisiin ja elokuussa aloittaa uusi Tammikodin vertaisryhmä kokoontuen aina kuukauden viimeisenä torstaina klo 9.30–13.30.
Loimaan kaupunki antaa ryhmälle tilan käyttöön ja osallistujien on mahdollista nauttia Tammikodissa omakustanteisesti lounas. Omaishoidettava voi osallistua kaupungin järjestämään kuntouttavaan päivätoimintaan vertaisryhmän kokoontuessa. Päivätoimintaan ilmoittaudutaan ennakkoon kaupungin omaishoidon toiminnanohjaajalle.
Ryhmään ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Vertaistuen lisäksi ryhmä saa välillä vierailijoita ja muun muassa lokakuussa on paikalla omaisyhteistyön ohjaaja Erja Laikio Omaisena edelleen ry:stä.

Tammikodin vertaisryhmä aloittaa to 27.8. klo 9.30 Mellilässä osoitteessa Nahkurintie 3.