Ypäjän Yö tarjosi tekemistä ja tunnelmaa

0
Kulttuuri Puomin, Loimi-Hämeen Jätehuollon ja TexVexin ylläpitämälle kierrätyspisteelle kävijät saivat tuoda jätettä, jota hyötykäytettiin hevosfiguurin tuunauksessa. Sini Sirén ehdotti, että figuuri voisi sopia sijoitettavaksi esimerkiksi nuorisotila Haaviin. Kuva: Kiti Salonen

 YPÄJÄ Odotettu Ypäjän Yö toi keskustaan iloa ja elämää. Kadut täyttyivät markkinakojuista, musiikista – ja vähän pelleilystäkin.

Satu Leppälahti ja Kristiina Seppä lupasivat viedä Riesa-pelleltä saamansa ilmapallotaideteoksen kirjastoon kaikkien kuntalaisten ihasteltavaksi.

– Viimevuotinen ilmapallo kesti kolme kuukautta. Nyt toivomus on, että pallo kestäisi jouluun asti, Leppälahti jutteli.

 

Kulttuuri Puomin, Loimi-Hämeen Jätehuollon ja TexVexin ylläpitämälle  kierrätyspisteelle kävijät saivat tuoda jätettä, jota hyötykäytettiin hevosfiguurin tuunauksessa. Sini Sirén ehdotti, että figuuri voisi sopia sijoitettavaksi esimerkiksi nuorisotila Haaviin. Kuva: Kiti Salonen
Kulttuuri Puomin, Loimi-Hämeen Jätehuollon ja TexVexin ylläpitämälle kierrätyspisteelle kävijät saivat tuoda jätettä, jota hyötykäytettiin hevosfiguurin tuunauksessa. Sini Sirén teki hevoselle harjan sähköjohdoista. Kuva: Kiti Salonen

 

Kirjastossa työskentelevät Satu Leppälahti ja Kristiina Seppä hakivat Riesa-pelleltä ilmapallon kirjaston koristeeksi. – Viimevuotinen pallo kesti kolme kuukautta. Nyt toivomus on, että pallo kestäisi jouluun asti, Leppälahti jutteli. Kuva: Kiti Salonen
Kirjastossa työskentelevät Satu Leppälahti ja Kristiina Seppä hakivat Riesa-pelleltä ilmapallon kirjaston koristeeksi. Kuva: Kiti Salonen
Heidi Pakarinen tarjosi toriyleisölle kuninkaallista musiikkia. Kuva: Kiti Salonen
Heidi Pakarinen tarjosi toriyleisölle kuninkaallista musiikkia. Kuva: Kiti Salonen

Lue lisää 25.8.2015 lehdestä