Bisons ei saa lattialaskua

0

LOIMAA LoKoKo Bisons ei joudu korvaamaan liikuntahallin lattian uudelleen lakkauksesta aiheutuneita kuluja.
Seura myi keväällä puolivälierä- ja välieräotteluihin yrityksille mainospaikkoja liikuntahallin lattiaan. Lattiateippausten vuoksi kaupunki menetti vuonna 2014 lakatun lattian takuun. Lattian korjauslakkaus ja rajamaalaukset maksoivat kaupungille noin 13 000 euroa.
Lattian kunnosta pidettiin katselmus toukokuussa 2015, ja kaupunki lähetti LoKoKo Bisonsille myös selvityspyynnön asiasta.
Vapaa-aikalautakunta päätti kokouksessaan, ettei LoKoKo Bisonsia ole tarvetta rangaista asiasta. Sääntöjä on kuitenkin terävöitettävä, ja vastaisuudessa kaupunki tulee perimään korjauslakkauksista aiheutuneet kustannukset, mikäli seurat laiminlyövät kaupungin lattiateippauksista antamia määräyksiä.