Saviseudun motoristit juhlivat nelikymppisiään

0
Loimaan Moottoripyöräilijöiden hallituksen jäsenet Ali Aaltonen ja Teija Kivinen sekä puheenjohtaja Reijo Kivinen toivottavat uudet jäsenet tervetulleiksi kerhoon. Pyörää tai korttia ei tarvitse omistaa, ainoa vaatimus on motoristihenkisyys. Kerho vietti 40-vuotijuhliaan viikonloppuna Heimolinnassa. Kuva: Maija Paloposki
Loimaan Moottoripyöräilijöiden hallituksen jäsenet Ali Aaltonen ja Teija Kivinen sekä puheenjohtaja Reijo Kivinen toivottavat uudet jäsenet tervetulleiksi kerhoon. Pyörää tai korttia ei tarvitse omistaa, ainoa vaatimus on motoristihenkisyys. Kerho vietti 40-vuotijuhliaan viikonloppuna Heimolinnassa. Kuva: Maija Paloposki

 LOIMAAN Moottoripyöräilijät on pitänyt yhtä jo 40 vuoden ajan. Yhdistyksessä on noin 130 jäsentä, ja määrä on noussut hiljalleen.
Ajoreissut ovat olennainen osa toimintaa, ja menneenä kesänä motoristit suuntasivat esimerkiksi Salon iltatorille ja Laatokalle, jonka he kiersivät neljässä päivässä. Toimintaa järjestetään myös toiveiden mukaan.

 

Lue lisää 1.10.2015 lehdestä