Anne Tevasaari valittiin vuoden loimaalaiseksi yrittäjänaiseksi

0

LOIMAAN SEUDUN  Yrittäjänaiset on valinnut fysioterapeutti Anne Tevasaaren vuoden loimaalaiseksi yrittäjänaiseksi. Fysioterapeuttina työskentelevä Tevasaari, 53, on kuulunut yrittäjänaisiin kymmenen vuotta. Sinä aikana hän ollut kuusi vuotta hallituksen jäsenenä ja sihteerinä.
– Oman yhdistystoiminnan lisäksi olen koettanut seurata myös kattojärjestömme Suomen Yrittäjänaisten toimintaa. On hienoa saada tällainen kunnia, vaikken ole pitkän linjan yrittäjänainen.
Tevasaari on pitänyt aina tärkeänä oman osaamisen ajantasaistamista. Opistotasoisen lääkintävoimistelijan koulutuksen hän on päivittänyt AMK-tutkinnoksi, minkä lisäksi hän on suorittanut työfysioterapeutin tutkinnon ja lukuisia muita alan kursseja.
– Tässä ammatissa täytyy olla aina ajassa mukana. Kun omaa osaamistaan päivittää, rupeaa näkemään ympärillä uusia asioita ja avuntarvetta.