Bisons voitti Kotkan

0

KORIPALLO KTP-Basket–Bisons Loimaa 65–75 (38–37).
Biisonien vierasottelut jatkuivat keskiviikkona Korisliigan merkeissä. Vastassa oli preseasonillakin kohdattu Kotka. Kenraaliharjoituksen kaltaisiin tyrmäyslukemiin ei tällä kertaa päädytty, mutta voitto matkasi silti Saviseudulle.
Biisonien seikkailut jatkuvat Kymenlaaksossa, sillä seuraava vierasottelu pelataan jo perjantaina 16. lokakuuta Kouvolassa. Kouvot-ottelusta on turha odottaa helppoa iltapuhdetta, sillä Kouvot on tällä hetkellä sarjan kärjessä puhtaalla pelillä.
Päävalmentaja Greg Gibson ei lähde soitellen sotaan.
– Näkisin, että pientä rotaatiota pyörittävät joukkueet ovat vahvoilla näin alkukaudesta. Kouvot on yksi näistä joukkueista. Kouvoilla on paljon hyökkäyspään aseita. He ovat osoittaneet iskukykynsä ja taidon kaapata voittoja suurienkin erojen takaa. Meidän täytyy pelata täydet 40 minuuttia.

Jesse Kojo