Hallimestaruusmitalit jaossa Ypäjällä

0

YPÄJÄ  Tulevana viikonloppuna Ypäjän Hevosopistolla hypätään finaalikilpailut viidessä Team Eurohorsesin sarjakilpailussa. Poniratsukot sekä lapsi- ja junioriratsastajat kilpailevat hallimestaruusmitaleista. Lisäksi voitettavana on vielä viimeiset osallistumisoikeudet Helsinki International Horse Show´hun Helsingin jäähallissa 22.–25.10. Osallistujia tulee myös Virosta. Radat kilpailuun suunnittelee Tomas Kiviranta Salosta.
Lauantain pääluokka, Crillo Trophyn osakilpailu 130-esteillä alkaa klo 17.30. Lauantaina hypätään myös ponisarjan ja juniorisarjan finaalit sekä 120-tasoinen Bemer Cupin päätöskilpailu. Lauantaina ratkea myös 110-tasoinen Hallahuhta Aluechampion -sarjakilpailu.
Sunnuntai on hallimestaruuksien mitalipäivä poniratsukoille sekä lapsi- ja junioriratsastajille. Mitaliluokissakin on mukana virolaisia ratsukoita. Estekorkeudeltaan vaativin on juniorien kilpailu, joka käydään 125-tasolla. Sarjan voittoa ja mitaleita lähtee tavoittelemaan yli 50 ratsukkoa.
Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy molempina päivinä.