Kutsutaksiin mahtuisi useampikin kyytiläinen

0
Kutsutaksi on Anja Nummiselle ja Åke Uddille tärkeä palvelu. Sen ansiosta he pääsevät Mellilästä asioille Loimaalle. Parissa tunnissa ehtii hoitaa monenlaista: käydä kaupassa, pankkiautomaatilla ja vaikka torillakin. Kuva: Kiti Salonen
Kutsutaksi on Anja Nummiselle ja Åke Uddille tärkeä palvelu. Sen ansiosta he pääsevät Mellilästä asioille Loimaalle. Parissa tunnissa ehtii hoitaa monenlaista: käydä kaupassa, pankkiautomaatilla ja vaikka torillakin. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Jo vuosikausia käytössä ollut kutsutaksipalvelu potee kyytiläispulaa. Loimaalla on kymmenen kutsutaksilinjaa, ja kyytiin pääsee kuka tahansa loimaalainen, joka ilmoittaa kyytitarpeestaan taksikuskille viimeistään kyytiä edeltävänä päivänä eli maanantaina tai torstaina.
Taksit kuljettavat asiakkaita sairaalalle, marketeille ja torille. Matka masketaan kuljettajalle, ja sen hinta määräytyy Matkahuollon taksan mukaan.

 

Lue lisää 20.10.2015 lehdestä