Kuunnelmissa on nostetta

0

LOIMAA Kuunnelmatko vanhanaikaisia? Eivät ainakaan Loimaalla, jossa kuunnelmissa on nostetta: Loimaan Kuunnelmapäivään osallistui lähes 70 hengen yleisöjoukko tarinoita kuulemaan.

Kuunnelmapäivä järjestettiin 7. kertaa. Tänä vuonna paino oli loimaalaisessa kirjallisuudessa sekä jännityksessä ja kummituksissa. Lisäksi uutta oli se, että näyttelijöitä ei piilotettu verhon taakse, vaan yleisö pääsi näkemään, kuinka tarina syntyy. Kuva: Maija Paloposki
Kuunnelmapäivä järjestettiin 7. kertaa. Tänä vuonna paino oli loimaalaisessa kirjallisuudessa sekä jännityksessä ja kummituksissa. Lisäksi uutta oli se, että näyttelijöitä ei piilotettu verhon taakse, vaan yleisö pääsi näkemään, kuinka tarina syntyy. Kuva: Maija Paloposki

Kuunnelmapäivässä kuultiin kolme kuunnelmaa: Meidän maa (ohjaus: Sari Äikää-Torkkeli, teksti: Kari Helin), Mylly (ohjaus ja teksti: Pirkko Hyvönen) sekä Ei herran pieksut (ohjaus: Laura Kilpiö, teksti: Kerkko Vihava).

Tiistain 13.10. Loimaan Lehti kertoo, minkä näistä kolmesta kuunnelmasta yleisö äänesti suosikikseen.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 13.10.2015 lehdestä