Loimaan seudun positiivisin haussa jo kuudetta kertaa

0

LOIMAAN SEUDUN positiivisin -kilpailu käynnistyy jälleen. Ehdokkaaksi kelpaa kuka tahansa myönteisesti elämään suhtautuva saviseutulainen henkilö, yritys tai yhteisö.
Kisa järjestetään nyt kuudetta kertaa. Aiempina vuosina voittajia ovat olleet Kaija Suominen, Tiina Hautojärvi, Mervi Sairanen, Osmo Leikasto ja Raija Veini.
Lähetä ehdokkaasi nimi ja perustele, miksi juuri hän olisi Loimaan seudun positiivisin. Ehdotuksia vastaanotetaan postitse osoitteella ”Loimaan positiivisin”, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostilla: toimitus@loimaanlehti.fi. Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään torstaina 12. marraskuuta.  Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja LL:n nettisivuilla lauantaina 14. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa. Äänestysaikaa on torstaihin 26. marraskuuta saakka, ja kisan tulos julkistetaan Loimaan Lehdessä lauantaina 28. marraskuuta. Valituksi tullut palkitaan Kauppatorilla sunnuntaina 29. marraskuuta järjestettävässä joulunavaustapahtumassa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.
Kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.