Riku Laukkasen bändi valittiin positiivisimmaksi

0

TURUN SEUTU Viis Papeista -orkesteri on saanut Vuoden positiivisimman ympäristökuntalaisen tittelin. Yhtyeessä musisoivat Paattisten seurakunnan kirkkoherra ja Turun Tuomiorovastikunnan lääninrovasti Jukka Järvensivu (basso), Ruskon srk kirkkoherra Pasi Salminen (kitara ja laulu), Turun Martin srk kappalainen Hannu Jaatinen (rummut), Loimaan kirkkoherra Riku Laukkanen (saksofoni ja laulu) sekä Kustavin srk vt. kirkkoherra Petri Laitinen (koskettimet ja laulu). Yhtyeen ensimmäinen levy julkaistiin kesällä 2015 nimeltään Tuhlaajapoika Kaskentien Nesteellä.
Raadin mukaan bändin jäsenillä on innostusta ja ymmärrystä lähestyä ihmisiä positiivisesti rajoja rikkoen. Raatiin kuuluivat matkailujohtaja Anne-Marget Hellén, kirjailija/kiireapulainen Pentti-Oskari Kangas sekä aiempina vuosina positiivisimpina palkittuja henkilöitä.