Suomen Kasviöljykierrätys palkittiin yrittäjägaalassa

0

TURKU Suomen Kasviöljykierrätys Oy palkittiin Loimaan vuoden yrityksenä maakunnallisessa yrittäjägaalassa lauantaina.
Kasviöljykierrätys on perustettu vuonna 1997, ja sen omistajayrittäjä sekä toimitusjohtaja on Jukka-Pekka Turpeinen. Yritys kerää, kierrättää ja jatkojalostaa käytettyjä elintarvikerasvoja. Yritys työllistää yhdeksän henkeä, ja sen liikevaihto on kaksi miljoonaa euroa.
Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon sai laitilalainen kananmunatalo Munax Oy, joka on palkitsemisperustelujen mukaan pystynyt kehittämään kananmunasta paljon uusia ja innovatiivisia elintarvikkeita viime vuosien aikana.
Gaalassa oli lähes 800 juhlijaa. Illan aikana jaettiin kaikkiaan 31 kuntakohtaista yrittäjäpalkintoa sekä seitsemän Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristiä 40, 50 ja 60 vuoden yrittäjyydestä.