Ehdokkaat Loimaan seudun positiivisin -kilpailuun

0

LOIMAAN SEUDULTA ”käräytettiin” jälleen mukava määrä myönteisesti ajattelevia henkilöitä Loimaan seudun positiivisin 2015 -kisaan (LL 22.10.).
Kisassa voi äänestää vain Loimaan Lehdessä lauantaina 14. marraskuuta julkaistavalla kupongilla. Kopiot kupongista eivät käy.
Äänestysaikaa on torstaihin 26. marraskuuta saakka, ja kisan tulos julkistetaan LL:ssä lauantaina 28. marraskuuta. Valituksi tullut palkitaan Loimaan Kauppatorilla sunnuntaina 29. marraskuuta järjestettävässä joulunavaustapahtumassa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.
Kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja LL.
Määräaikaan mennessä saapuneet ehdotukset:

Bisons faneineen Todellinen ilmiö, joka tuo Loimaalle myönteistä mainetta.

Terttu Härkälä Toimii sotaveteraaneissa. Aina iloinen ja palvelusaltis. On myös ”taikuri”: aina löytää tarjottavaa, vaikka tilaisuuteen tulisikin enemmän ihmisiä kun piti.

Anne-Riitta Isohella Tosi positiivinen ja iloinen ihminen, jonka kanssa ei tule aika pitkäksi.

Marko Isomaa Loimaan Uimaseuran valmentaja on perustanut toimivan harrastusmahdollisuuden, on kannustava ja jaksaa panostaa paljon vapaa-aikaansa lapsiin/nuoriin. Aina iloinen ja positiivinen.

Eliisa Jaatinen Eliisan Optiikasta. Sydämellinen, lämmin ja iloinen ihminen. Palvelee kaikkia asiakkaitaan erittäin ystävällisesti ja huomaavaisesti, hymy huulilla. Ihminen parhaasta päästä!

Tarja Jokela jaksaa hymyillä torilla kahvivaunussa aamulla jo seitsemältä, vaikka vettä sataa.

Karoliina Kirvelä Aina hymy huulilla ja niin monessa asiassa mukana. Jaksaa jaksaa jaksaa…

Heidi Laaksovirta on terveellä tavalla positiivinen, arvostaa ja antaa tilaa toisten positiivisuudelle.

Riku Laukkanen Loimaan seurakunnan uusi kirkkoherra on myönteisellä tavalla tuonut seurakunnan lähemmäksi seurakuntalaisia. Hän suhtautuu avoimesti ja positiivisesti pakolaisiin, samaa sukupuolta rakastaviin ihmisiin ja on tuonut musiikkia lisää seurakuntatyöhön.

Kaisa Lehtinen kauneushuone Gaigasta. Nuori, kahden pienen tytön äiti ja yrittäjä. Aina täynnä energiaa ja iloisuutta. Jaksaa aina kannustaa ja kuunnella muita ja kyselee vointia ja kuulumisia. Kaisalle on aina kiva mennä hoitoihin ja oikein odottaa seuraavaa aikaa, koska tietää että sieltä lähtee aina iloisena ja hyväntuulisena pois.

Mari Merta Teräsnainen Alastarolta, R-kioskikauppias, aktiivinen vanhempainyhdistyksessä ja koko kylän elävöittämisessä.

Harri Parikka Hyvä asiakaspalvelija, auttavainen ja iloinen.

Jarmo Rasi Nuoruudessaan aktiivinen kansallisen tason urheilija ja monen loimaalaisen urheilua harrastavan nuoren esikuva. On luotsannut Loimaan Leiskun toimintaa seuran puheenjohtajan paikalta vuodesta 1991. On Keskuskoulun rehtorina kannustava ja arvostettu esimies. On ollut Loimaan kaupungin kunnallispolitiikassa aktiivinen toimija ja vaikuttaja jo vuosikymmeniä. On ollut Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin valtuuston johdossa pitämässä Loimaan seudun puolia ja korostamassa aluesairaalan merkitystä saviseutulaisille.

Satu Tamminen Kauneushoitola Sabrinan yrittäjä. Erittäin ystävällinen, rauhallinen ja asiakkaan tarpeet viimeisen päälle huomioiva. Hänellä on aina positiivinen asenne elämään.

Soili Väisänen Loimaan seurakunnan diakonissa. Monen huonon päivän pelastaja. Nauraa hersyvästi, on kuin aurinko.

Ehdotuksia Loimaan seudun positiivisimmaksi tuli kaikkiaan 18, joista kisan ulkopuolelle jätettiin ”järjestävien seurojen” henkilöt. Ehdokkaat on tässä lueteltu aakkosjärjestyksessä. Ehdotuksiin pyydettiin mukaan myös perustelut.