Hurrikaanille tappio CEV-cupin avausosassa

0

LENTOPALLO Posojilnica Aich/Dob–Hurrikaani 3–1 (25–22, 25–22, 21–25, 25–17).

Hurrikaanin euro-taival alkoi Itävallasta Posojilnica Aich/Dob- nimistä joukkuetta vastaan. Joukkue koostuu parista itävaltalaisesta pelaajasta, ja loput pelaajat tulevat Sloveniasta tai Slovakiasta. Kotijoukkue oli neljän erän taistelun jälkeen parempi ja pääsee vajaan parin viikon päästä paineettomasti Loimaalle toiseen osa-otteluun. Ottelun lopputulos tarkoittaa, että Hurrikaanin on voitettava kotiottelu joko 3–0 tai 3–1 ja vielä tämän jälkeen ns. kultainen erä. Muuten CEV-cup on Hurrikaanin osalta pelattu.
– Peli oli meiltä aika sekavaa. Kommunikointivirheitä tuli paljon, ja teimme myös liikaa syöttövirheitä, kommentoi kakkosvalmentaja Lauri Rantanen.
Hurrikaani oli läpi ottelun puolustuspelaamisessa hirvittävästi kotijoukkuetta perässä. Posojilnica kaivoi peräti 25 kertaa enemmän puolustuspalloja peliin, ja tämä oli Rantasen mielestä yksi ottelun ratkaiseva tekijä. Vaikka Kosti Shumovin (6 torjuntaa) johdolla Hurrikaanin nappasi 17 torjuntapistettä, kymmenen enemmän kuin vastustaja, sekään ei riittänyt erittäin hyökkäysvahvaa isäntäjoukkuetta vastaan.

Valtteri Arra

Ottelusta lisää lauantain Loimaan Lehdessä.