Juha Koivistosta vuoden 2015 businessvaikuttaja

0
Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Marko Paakkunainen ja BusinessTreffien projektipäällikkö Niina Nurmi palkitsivat businessvaikuttajan perjantaina Forssan ja Loimaan yhteisessä tapahtumassa BusinessTreffeillä Forssassa.
Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Marko Paakkunainen ja BusinessTreffien projektipäällikkö Niina Nurmi palkitsivat businessvaikuttajan perjantaina Forssan ja Loimaan yhteisessä tapahtumassa BusinessTreffeillä Forssassa.

LOIMAAN businessvaikuttajaksi vuodelle 2015 on valittu Juha Koivisto.
Kyseessä on Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin palkinto, joka annetaan merkittävästä seudullisesta vaikuttamisesta. Perustelujen mukaan Koivisto on ollut aktiivisesti vetämässä Ysitien hanketta muun muassa Lidl ja Tokmanni -projekteissa ja vaikuttanut muutenkin myönteisellä tavalla seutukunnan vetovoiman kehittämiseen.