Kobrat hampaattomia Loimaalla

0

KORIPALLO Bisons Loimaa–Kobrat Lapua 86–69 (43–30).

Eipä onnistunut Lapuan Kobraperhe upottamaan myrkyllisiä kulmahampaitaan loimaalaisbiisonien kinttuihin. Bisons oli lopulta selvästi vahvempi keskiviikkoisessa ottelussa (86–69).
Ottelu oli alkua lukuun ottamatta koko ajan Biisonien hallinnassa. Kobrat karkasi kuuden pisteen johtoon, mutta jo ennen ensimmäisen neljänneksen loppua Bisons oli ottanut kuskin paikan kolmella pisteellä. Erinomainen toinen neljännes kirjattiin loimaalaisille 23–13, sen myötä Bisons karkasi tavoittamattomiin. Kobrat kävi kerran toisella puolikkaalla vielä kerran viiden pisteen tuntumassa, mutta kun Bisons löi taas isomman vaihteen silmään, meni se jopa 18 pisteen johtoon. Peli oli ohi.

BISONSIN HYÖKKÄYSPELI pyöri huomattavasti paremmin kuin muutamassa aiemmassa ottelussa. Palloa saatiin pudotettua alapelaajille ekstrasyötöillä, mikä johti näyttäviin sommitelmiin.
Ilari Seppälä (6/1/5) ei ujostellut kasvattajaseuransa kohtaamista vaan pyöritti Biisonien peliä erinomaisesti. Mahtoikohan hänellä kuitenkin olla vähän ylimääräistä latausta, sillä miehelle kirjattiin neljä virhettä jo toisella jaksolla. Seppälän lisäksi mainiosti esiintyivät Villematti Kopio (7/2s), Matias Ojala (6/1) ja Mikko Koivisto (8/2/4/2r/1t).
– Pelasimme melko kovaa, mutta ei pelimme kaunista vieläkään ollut. Tarvitsemme toistoja, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson totesi.
Ike Udanoh ja Jacob Burtschi olivat pelistä sivussa. Kummallakin on vain pieniä vaivoja, mutta marraskuun otteluruuhkassa ei kannata riskeerata mitään. Burtschi huikkasi ohimennen pelaavansa jo lauantaina, jollei takaiskuja tapahdu.
Bisons jatkaa edelleen Korisliigassa ilman kotitappioita. Voitolla se vankisti asemiaan sarjan kakkospaikalla – ainoastaan Kouvot, joka ei ole hävinnyt vielä kertaakaan, on loimaalaisten edellä. Tasapisteissä Biisonien kanssa on Seagulls, joka on kuitenkin pelannut kolme peliä enemmän kuin Bisons.

Jesse Kojo