Lounais-Suomeen lentopallon mestaruuskilpailu

0

LENTOPALLO Lauantaina Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa isketään yksi alkukauden odotetuimmista otteluista, kun Hurrikaani saapuu Loimaalta paikallispelin hengessä Raisioon. Ottelussa jaetaan tämän kauden käytännön mukaisesti Mestaruusliiga-pisteiden lisäksi myös Suomen Cupin pisteitä, koska kyseessä on ensimmäisen kierroksen ottelu.
Loimun ja Hurrikaanin väliset Lounais-Suomen paikallisottelut ovat olleet odotettuja ottelutapahtumia jo vuosien ajan, mutta seurat ovat taustoilla pohtineet keinoja saada entistä enemmän jännitettä derbyihin. Nyt päästään suunnitelmista tekoihin, kun lauantaina isketään ensimmäinen osaottelu Siljan malja -nimisestä kilpailusta, jossa on jaossa Lounais-Suomen herruus jommallekummalle joukkueelle. Kilpailun yhteistyökumppanina toimii Silja Line, joka lahjoittaa kilpailuun sekä kiertopalkinnon että voittajajoukkueelle kauden päätösristeilyn.
Siljan maljassa lasketaan yhteen Loimun ja Hurrikaanin välisten kolmen runkosarjaottelun pisteet, eli luodaan oma sarjataulukko, johon kertyy pisteitä Mestaruusliigan sarjataulukon tapaan, mutta vain keskinäisestä kolmesta ottelusta. Kaksi ensimmäistä ottelua isketään seuraavan viikon sisällä, lauantaina 14.11. Raisiossa ja lauantaina 21.11. Loimaalla. Kolmas ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan Loimaalla 6.3.