Urheilujohtajat: Loimaalla tehdään esimerkillistä yhteistyötä

0
Suomen Olympiakomiten Huippu-urheiluyksikön vetäjä Mika Kojonkoski toivoo, että urheilun ja liikunnan osa-alueet tukisivat toisiaan enemmän. Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtajan Keijo Säilynojan mielestä yhteistyön on pakkokin toimia, jos asioita halutaan viedä eteenpäin. Kuva: Maija Paloposki
Suomen Olympiakomiten Huippu-urheiluyksikön vetäjä Mika Kojonkoski toivoo, että urheilun ja liikunnan osa-alueet tukisivat toisiaan enemmän. Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtajan Keijo Säilynojan mielestä yhteistyön on pakkokin toimia, jos asioita halutaan viedä eteenpäin. Kuva: Maija Paloposki

LOIMAA –Urheilulajit voivat oppia toisiltaan. Loimaa näyttääkin olevan sellainen kuin suomalaisen urheilun pitäisi olla pienessä kuvassa, huippuvalmentaja Mika Kojonkoski sanoi Loimaalla pidetyssä keskustelutilaisuudessa.
Lentopallon Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen komppasi Kojonkoskea ja muistutti, että yhteistyö on tärkeää siksikin, että joukkuelajeissa tavoitteena on kasvattaa pelaajia maailman huippusarjoihin.
Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Wallden totesi, että urheilun menestystarinoiden luomisessa tarvitaan yhteistyökumppaneita ja kaikkia suomalaisia.
Olemme älyttömän pieni maa, mikä pitää kääntää vahvuudeksi.

 

Lue lisää 24.11.2015 lehdestä