Vastaanottokeskus jakaa valtuutettujen mielipiteitä

0
Aino Suominen (sd.) ja Susanna Huolman (vihr.) valmistautuivat valtuuston kokoukseen. Huolman muistutti vastaanottokeskusta käsiteltäessä, että meillä on auttamisvelvollisuus jo kansainvälisen oikeuden nojalla. Kuva: Lari Kiviranta
Aino Suominen (sd.) ja Susanna Huolman (vihr.) valmistautuivat valtuuston kokoukseen. Huolman muistutti vastaanottokeskusta käsiteltäessä, että meillä on auttamisvelvollisuus jo kansainvälisen oikeuden nojalla. Kuva: Lari Kiviranta

LOIMAA Perussuomalaisten valtuustoryhmän mielestä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen perustaminen Alastarolle ei ole perusteltua eikä asiasta ole syytä aloittaa edes neuvotteluita. Näin paalutti perussuomalaisten Vesa Hiukkanen ryhmän puheenvuorossa kaupunginvaltuustossa.
Vihreiden Susanna Huolman puolestaan muistutti auttamisvelvollisuudesta kansainvälisen oikeuden nojalla.
– Loimaalle mahdollisesti avattavan vastaanottokeskuksen myötä kuntaamme on tulossa ihmisiä, jotka ovat joutuneet pakenemaan kodistaan turvattomuuden, vainon, sodan tai luonnonkatastrofien vuoksi.

 

Lue lisää 19.11.2015 lehdestä