Video: joulunavaus Loimaan Kauppatorilla

0
Elsa Suonpää, 10, Eino Ponkilainen, 5, Oiva Ponkilainen, 8, ja pappa Usko Heinonen aikoivat jatkaa joulunavauksesta Peltoisten kyläyhdistyksen pikkujouluihin. Kuva: Kiti Salonen
Elsa Suonpää, 10, Eino Ponkilainen, 5, Oiva Ponkilainen, 8, ja pappa Usko Heinonen aikoivat jatkaa joulunavauksesta Peltoisten kyläyhdistyksen pikkujouluihin. Kuva: Kiti Salonen
Serkukset Viljami Suominen, 4, Vilma Suominen, 2, ja Ria Maunu, 10, odottivat joulupukkia isotätinsä Sirpa Liljan kanssa. Nelikon joulunodotukseen kuuluu ainakin päiväkodin ja koulun joulujuhlat, pipareiden leipomista ja askartelua. – Saan auttaa äitiä jouluruokien tekemisessä, Ria kertoi. Kuva: Kiti Salonen
Serkukset Viljami Suominen, 4, Vilma Suominen, 2, ja Ria Maunu, 10, odottivat joulupukkia isotätinsä Sirpa Liljan kanssa. Nelikon joulunodotukseen kuuluu ainakin päiväkodin ja koulun joulujuhlat, pipareiden leipomista ja askartelua. – Saan auttaa äitiä jouluruokien tekemisessä, Ria kertoi. Kuva: Kiti Salonen
Almo, 3, ja Aila, 2, Kingsley pääsivät joulunavauksessa joulupukin polvelle. Kuva: Kiti Salonen
Almo, 3, ja Aila, 2, Kingsley pääsivät joulunavauksessa joulupukin polvelle. Kuva: Kiti Salonen
Jenna, 3, ja Niko, 6, Arola tulivat torille mummonsa ja vaarinsa, Tiina ja Rauno Valtasen kanssa. Joulumieltä nostattivat maukas puuro ja reipas sopanantajapoika, joka oli toivottanut hyvää joulua ja kysynyt Nikolta, paljonko herralle saisi olla. Kuva: Kiti Salonen
Jenna, 3, ja Niko, 6, Arola tulivat torille mummonsa ja vaarinsa, Tiina ja Rauno Valtasen kanssa. Joulumieltä nostattivat maukas puuro ja reipas sopanantajapoika, joka oli toivottanut hyvää joulua ja kysynyt Nikolta, paljonko herralle saisi olla. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Ensimmäinen adventti oli täynnä joulunavaustapahtumia Saviseudulla. Joulumieltä oli ilmassa jo jonkin verran, vaikka maisemassa ei ollut lumenpilkahdustakaan.

Lue lisää 1.12.2015 lehdestä