Bisons ryhtyi Touhulan kummiksi

0
Ike Udanoh ja Paul Hill jr. pyörittivät pallorallia lasten kanssa. Kuva: Henna Kranni
Ike Udanoh ja Paul Hill jr. pyörittivät pallorallia lasten kanssa. Kuva: Henna Kranni

KORIPALLO Touhula Liikuntapäiväkoti Alastaro ja Bisons Loimaa ovat sopineet urheilijakummiyhteistyöstä. Sopimuksen mukaan Biisonit käyvät päiväkodissa, ja Touhulan lapset pääsevät seuraamaan joukkueen kotipelejä.
Ensimmäisen tapaaminen järjestettiin tiistaina 15. joulukuuta, kun pelaajat järjestivät lapsille tonttutemppuradan päiväkodissa.
Päiväkodinjohtaja Henna Kranni kertoi lasten odottaneen pelaajien vierailua innokkaasti.
Kummit toimivat roolimalleina lapsille, ja kummitoiminta tuo vaihtelua päiväkotien arkeen. Vierailuilla ja tapahtumissa urheilijakummit opettavat sekä lapsille että päiväkodin aikuisille lajinsa saloja.
Hallintopäällikkö Iida Jaakkola Bisonsista toteaa, että joukkue haluaa olla mukana liikuttamassa lapsia ja tekemässä hyvää. Kummina toimiminen on joukkueille ja seuroille osa yhteiskuntavastuuta sekä urheilijalle osa julkisuustyötä.