JBFT-festivaali loppuu

0

LOIMAA JBFT-kaupunkifestivaalien järjestäminen lakkaa, sillä Jüberfest ry on päättänyt lopettaa toimintansa.
Yhdistyksen hallituksen mukaan päätös oli vaikea ja perustuu muun muassa ydintyöryhmän muihin kiireisiin.
– Yhdistys haluaa kiittää upeista vuosista kaikkia kävijöitä, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, bändejä, Loimaan kaupunkia ja kaikkia yrityksiä, jotka ovat tukeneet toimintaamme, festivaalin aikoinaan perustanut Jyrki Hakala kertoo.
Hänen mukaansa yhdistys pohdiskeli jatkamisen edellytyksiä ja keinoja puolisen vuotta.
– Nyt on kuitenkin aika lopettaa hymyssä suin ja muistella kuutta festivaalia, jotka yhdistys järjesti. Uskomme, että musiikki soi ja raikaa Loimaan kesässä paikallisten yrittäjien ja yhdistysten toimesta. Kaikki sitten vaan paikan päälle katsomaan bändejä ja tukemaan paikallisia tapahtumia.
JBFT-festivaaleilla esiintyivät vuosien varrella muun muassa Popeda, Paleface, Von Hertzen Brothers sekä Happoradio.