Kulttuuriyhdistys Kuvio järjestäytyi

0

KULTTUURIYHDISTYS Kuvion uusi puheenjohtaja on Pirjo Poutanen. Syyskokouksessa valittiin myös hallitus, joka aloittaa tehtävässä vuodenvaihteessa.
Hallitukseen kuuluvat Laura From Humppilasta, Mari Kujanpää Oripäästä, Satu Leppälahti Ypäjältä, Aila Heinilä Kuhankosken Killasta, Päivi Klemelä Tammelasta, Keijo Koskimies Forssasta, Juhani Kuusisto Forssan Mykkäelokuvayhdistyksestä, Elina Kylämarkula taideyhdistys ITU:sta, Stiina-Liisa Pirkkamaa Jokioisista, Liisa Ranki Lounais-Hämeen musiikkipäiviltä ja Heidi Vaittinen Tahdittomista.
Kuvion ensi vuoden toiminnan painopisteitä ovat lasten- ja nuortenkulttuuri, kulttuuri elinkeinona ja työllistäjänä, ikääntyneiden kulttuuritoiminta, kuntien kulttuuritoiminta ja monikulttuurisuus. Yhdistyksen kolmantena toimintavuotena palveluiden osuus toiminnassa kasvaa entisestään.
Toimialueeseen kuuluvat Somero, Tammela, Koski Tl, Loimaa, Oripää, Ypäjä, Jokioinen, Forssa, Humppila, Urjala ja Punkalaidun.

Anu Salo