Vipinää ja vilinää Syrjänkorvessa

0

LOIMAAN teatterissa aletaan asettua joulun tunnelmaan Syrjänkorven salaisuudet -esityksen myötä. Sari Äikää-Torkkeli on sovittanut käsikirjoituksen Anna Krogeruksen lastennäytelmien Kutistettu poika ja Joelin joulutarina pohjalta.

Näytelmää esitetään pääasiassa tilauksesta kouluille ja päiväkodeille, mutta siitä järjestetään myös kaksi avointa yleisöesitystä 12.–13.12. Ne alkavat klo 15.

Loimaan työväenopiston kanssa yhdessä toteutettavan teatteritaiteen perusopetuksen B1-ryhmän 11–13-vuotiaita harrastajia on ohjannut Sari Äikää-Torkkeli, joka on myös suunnitellut esityksen puvustuksen ja lavastuksen. Toteutuksessa apuna ovat häärineet Anna Mäkinen sekä Loimaan nuorisopalveluiden ja teatterin yhteiset EVS:t (Erasmus+) Noémie Lalande Ranskasta ja Mirjam Bimeier Itävallasta. Maskeerauksen ja kampaukset on suunnitellut Katja Kauti-Karakus. Esityksen äänisuunnittelu ja markkinointimateriaalin visuaalinen ilme on työharjoittelija Eeli Topparin käsialaa. Teatteritaiteen perusopetus toteutetaan yhteistyössä Loimaan työväenopiston kanssa.