Hurrikaanin välierä iltaotteluna

0

LENTOPALLON Suomen Cupin välierien ottelujärjestys on lyöty lukkoon. Hämeenlinnan Elenia Areenassa 6.–7.2. järjestettävässä finaalitapahtumassa lauantain välierissä nähdään iltapäiväotteluna miesten liigan kärkiparin Tiikerit–VaLePa kohtaaminen.
Iltaottelussa Hurrikaani-Loimaa kohtaa joko Raision Loimun tai LEKA Volleyn. Naisten välierien ottelujärjestys oli päätetty jo aiemmin. Aamupäivän pelissä Kangasala kohtaa LP-Vampulan ja iltapäivän pelissä LP Viesti kohtaa OrPon.
Otteluohjelma: la 6.2. klo 11 LP Kangasala–LP-Vampula, naisten 1. välierä, klo 13.30 Kokkolan Tiikerit –Vammalan Lentopallo, miesten 1. välierä, klo 16.15 LP Viesti–Oriveden Ponnistus, naisten 2. välierä, klo 18.45 Hurrikaani-Loimaa–Raision Loimu/LEKA Volley, miesten 2. välierä. Su 7.2. klo 13 naisten loppuottelu, klo 16 miesten loppuottelu.
Yle näyttää finaalitapahtumasta neljä ottelua. Lauantaina Tiikerit–VaLePa tulee suorana lähetyksenä ja LP Kangasala–LP-Vampula osittain nauhoitettuna koosteena ja osittain suorana. Sunnuntaina Yle näyttää molemmat loppuottelut suorana.