Loimaan Ambulanssille uudet omistajat

0

LOIMAALLA yli 40 vuotta ambulanssipalveluja tuottaneen Loimaan Ambulanssi Oy:n koko osakekanta on myyty 12.1. tehdyllä osakekaupalla kolmelle varsinais-suomalaiselle ambulanssiyritykselle. Loimaan Ambulanssin uudet omistajat ovat Auranmaan Ambulanssi Oy Pöytyältä, Härkätien Sairaankuljetus Oy Liedosta sekä Sairaankuljetus Koski Oy Mynämäeltä.
Loimaan Ambulanssi Oy on vuoden 2015 alusta alkaen tuottanut yhdessä uusien omistajien kanssa ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille Ensihoitoryhmittymä Ysikymppi -nimellä.
– Nyt pitkän sopimuskauden alkupuolella oli luonnollista tehdä myös omistusjärjestelyitä Ensihoitoryhmittymä Ysikympin sisällä, tuotammehan palveluita yhteisellä sopimuksella, toteaa Loimaan Ambulanssi Oy:n toimitusjohtaja Juha Hirvonen.
– Meille oli tärkeää, että voimme luovuttaa yrityksen osaaville jatkajille, joiden käsissä yrityksen kunniakas perinne ja paikallisuus säilyy, Hirvonen jatkaa.
Loimaan Ambulanssin toiminta jatkuu normaalisti, yrityksen nykyinen johto jättää tehtävänsä tammikuun 2016 aikana, kun uudet omistajat ovat perehtyneet yksikön toimintaan ja ottaneet yrityksen haltuunsa.