Perinteinen Loppiaiskonsertti Taidetalossa

0

LOIMAAN Taidetalossa järjestetään perinteinen Loppiaiskonsertti Loimaan Jaakola-seuran ja Loimaan kaupungin kulttuuripalvelujen yhteistyönä. Ensimmäinen Loppiaiskonsertti pidettiin 2008 Ateljeekodilla, ja siitä konsertteja jatkettiin vuoteen 2013 asti. Viimeinen oli toteutettu Marja Jaakolan muistokonserttina.
Vuodesta 2014 alkaen konserttipaikkana on toiminut Taidetalo. Loppiaiskonserttien esiintyjät olivat alun perin seudun erilaisia kuoroja ja yksityisiä esiintyjiä. Tällä kertaa konsertin musiikista vastaavat paikalliset lauluyhtyeet Lutuset ja Kimpasa. Ohjelmistossa kuullaan lauluyhtyeiden bravuurinumeroita niin klassisen- kuin jazz-musiikin saralta.

Perinteinen Loppiaiskonsertti Loimaan Taidetalossa ke 6.1. klo 15. Konsertti on maksullinen.