Seudun hiihtokausi starttasi

0

LOIMAAN SEUTU Ladut ovat ihan ykkösluokkaa, Oripään Vapaa-ajankeskuksessa sivakoiva Jouko Markkula kuvaa.

Vapaa-ajankeskukseen vuodenvaihteessa tykitetty 1,1 kilometrin hiihtolenkki perinteisen latuineen ja vapaan baanoineen on ollut kovassa käytössä; Kangastuvan pihalla on ollut parkissa jatkuvasti kymmenkunta autoa.

Seudun hiihtomahdollisuudet lisääntyivät tällä viikolla, kun Punkalaitumelle valmistui 1,1 kilometrin tykitetty latu. Keskiviikkona ladut ajettiin jo Harjureitillekin ja Loimaan hiihtoreiteille alettiin tehdä pohjia.

 

Jouko Markkula on hiihtänyt tänä talvena jo 300 kilometriä Lapissa, hiihtoputkessa ja Oripäässä. (Kuva: Kiti Salonen)
Jouko Markkula on hiihtänyt tänä talvena jo 300 kilometriä Lapissa, hiihtoputkessa ja Oripäässä. (Kuva: Kiti Salonen)

 

Lue lisää 14.1.2016 lehdestä