Bisons pohtii kansainvälisten pelien mielekkyyttä

0

KORIPALLO Talousvaikeuksiin ajautunut Bisons ei aio heittää pyyhettä kehiin.
Joukkueen tiedotteen mukaan Bisons BC Oy:n hallitus esitteli toimenpidesuunnitelmansa tilanteen korjaamiseksi tiistaina pidetyssä yhtiökokouksessa. Kokous hyväksyi suunnitelman pääosin, ja toimenpiteisiin onkin ryhdytty välittömästi.
Suunnitelman mukaan Bisonsin on mietittävä tarkkaan kansainvälisiin peleihin osallistumisen mielekkyyttä.
– Laajan pelaajarosterin ylläpito, lukuisat ulkomaanmatkat ja liiallinen määrä otteluita ovat pikkukaupungin joukkueelle turhan raskaita haasteita sekä taloudellisesti että ajallisesti. Kansainvälisten pelien vetovoima on Korisliigaa pienempi sekä yleisön että sponsorien keskuudessa, tiedotteessa todetaan.
– Kansainvälisten pelien aiheuttama kiire ja paine on myös heikentänyt sidosryhmäsuhteita ja kosketuspintaa faneihin, mikä on jo sinällään vakava ongelma. Siksi vahva vaihtoehto tulevien kausien strategiaksi on tietynlainen paluu juurille eli paluu siihen arvomaailmaan, jonka varaan Bisons aikanaan syntyi.