Hurrikaani näytti ovea päävalmentajalle – tilalle Jankossa kasvanutta loimaalaisvoimaa

0
Täksi kaudeksi Loimaalle saapuneen Nicola Gioliton saldoksi jäi 12 voittoa ja 9 tappiota. Hurrikaanin sarjasijoitus on neljäs. Kuva: Juuso Riponiemi
Täksi kaudeksi Loimaalle saapuneen Nicola Gioliton saldoksi jäi 12 voittoa ja 9 tappiota. Hurrikaanin sarjasijoitus on neljäs. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Hurrikaanin päävalmentaja Nicola Giolito on vapautettu tehtävistään.
Joukkuetta valmentaa loppukauden ja heti keskiviikkoillan Sampo-ottelussa kakkosvalmentaja Lauri Rantanen.
Seurajohdolle viimeinen niitti oli viime sunnuntain 2–3 kotitappio Lentopalloseura Ettaa vastaan. Seuran mukaan päällimmäisenä syynä on kuitenkin Hurrikaanin heikohkosti sujunut runkosarja italialaisvalmentajan alaisuudessa. Peliesitysten ailahtelevuuskaan ei miellyttänyt seurajohtoa.
Loppukauden Hurrikaania valmentava Lauri Rantanen on luotsannut Loimaan Jankkoa toistakymmentä vuotta.
Rantanen oli myös Gioliton tuuraajana Mestaruusliigan kolmella ensimmäisellä kierroksella, kun Giolito oli EM-kisoissa Suomen maajoukkueen kanssa. Näistä peleistä Hurrikaani saalisti Rantasen johdolla 3–0 -voitot.
– Sinällään erilainen tilanne, että uusi päävalmentaja löytyi omasta organisaatiosta. Olen joukkueelle tuttu ja joukkue on minulle tuttu. Kolmen viikon päästä nähdään, mitä olemme saaneet muutettua ja missä mennään. Nyt keskitytään aina seuraavaan peliin ja harjoitukseen, Rantanen kommentoi.