Joonas Iisalo siirtyy Vilppaan valmentajaksi

0

KORISLIIGASSA pelaava Salon Vilpas on valinnut Joonas Iisalon, 30, uudeksi päävalmentajakseen ensi kaudelle. Sopimus on mallia 1+1.
Bisonsin valmennusryhmässäkin toiminut Iisalo valmentaa nyt Ykkösdivarissa FoKoPon edustusjoukkuetta. Vilppaan ja Iisalon välinen sopimus on mallia 1+1. Vilppaan apuvalmentajana jatkaa ensi kaudella Toni Nyman.
– Iisalon taustat on kartoitettu tarkkaan, ja saamme Saloon hyvin koulutetun ja erittäin motivoituneen valmentajan. Vaikka hänellä ei ole vielä kokemusta päävalmentajan tontilta Korisliigasta, se ei Vilpasta pelota. Uskomme, että Vilppaan ja Iisalon yhteistyöstä ei tule ihan yksivuotista. Joonas muuttaa perheineen Saloon kauden jälkeen ja se oli tärkeä tekijä sopimuksen kannalta, samoin kuin valmentajan halu osallistua koko seuran kehittämiseen, Vilppaan joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen sanoo Vilppaan julkaisemassa tiedotteessa.