Loimaan Likka -kisa järjestetään pitkän tauon jälkeen

0

LOIMAAN SEUTU Perinteikäs Loimaan Likka -kilpailu tekee paluun. Kisassa etsitään pr-tyttöä, joka edustaa Loimaan seutua seuraavan vuoden ajan. Loimaan Nuorkauppakamarin järjestämä Loimaan Likka -kilpailu oli suosittu 1980- ja 1990-luvuilla. Viimeksi kilpailu järjestettiin vuonna 2003.
Nyt kilpailun järjestelyistä vastaavat Nuorkauppakamari ja Loimaan Yrittäjäyhdistys, joka teki aloitteen pr-kisan henkiin herättämisestä.
– Olemme lähteneet suunnittelemaan kilpailua nopeasti, sillä aika kilpailun järjestämiselle tuntuu nyt oikealta. Uskomme kilpailun tuovan Loimaalle paljon positiivista sykettä, Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Niina Nurmi toteaa.
Kilpailu on suunnattu 18–29-vuotiaille Loimaan seudulla asuville likoille. Likkavuotensa aikana tehtävään valittu tyttö saa pr- ja edustustehtäviä sekä mahdollisuuden työkeikkoihin.
Loimaan Likka ei ole missikilpailu, vaan siinä etsitään positiivista ja elämään myönteisesti suhtautuvaa tyttöä, jolla on terveelliset elämäntavat. Myös sosiaalisuus ja esiintymistaito ovat eduksi.