Paparazzi kyttäsi Bisonsin pelaajien kauppareissua

0

KORIPALLO Lokomotiv–Kuban-Bisons 95–55 (51–36). Bisons pysyi pelissä hyvin mukana puolentoista erän verran. Puolustus piti isännät kaukana kolmen sekunnin alueelta ja levypallot jäivät Biisoneille. Lokomotivin heittoveturi lähti puksuttamaan Matt Janningin (15/4/5) johdolla toisen kymmenminuuttisen puolessavälissä. Hän säkitti kaksi nopeaa kolmosta ja kasvatti kotijohdon kahdeksaan. Bisons ei onnistunut rikkomaan isäntien hyvää virettä, ja ero kasvoi 15 pisteeseen. Kun toinen puoliaika alkoi Lokomotivin 6–0 -putkella, katkesi Bisonsin selkäranka.

POJAT SAIVAT KOKEA, kuinka suuri laji koripallo on Krasnodarissa. Paikallinen urheilupaparazzi kyttäsi pelaajien kauppareissua ja netissä leviää kuva Eero Aaltosesta ja Matias Ojalasta (8/3/1r) kaupan kassalla olutpullot käsissään. Paria olutta pitkällä ulkomaanturneella ei voi pitää järin suurena uutisena, mutta juttu siitäkin saatiin aikaiseksi. Koomista kyllä, toimittaja muisti mainita myös Mäkäläisen ostoksen, jogurttipurkin.

Jesse Kojo