Nappulahiihdot keräsivät hiihtokansan yhteen

0

LOIMAA/HIRVIKOSKI Kirkkaasti paistava kevätaurinko ja kimalteleva lumihanki houkuttelivat Loimaan Jankon nappulahiihtoihin noin 40 pientä hiihtäjää. Hirvikosken urheilukentällä hiihtivät alle kouluikäiset ja purunradan kilometrin pituisen lenkin kiersivät eka- ja tokaluokkalaiset hiihtäjät.

Iida Mäkelä kiri kovaa tahtia kohti maalia alle kouluikäisten sarjassa. Kuva: Marianne Rovio
Iida Mäkelä kiri kovaa tahtia kohti maalia alle kouluikäisten sarjassa. Kuva: Marianne Rovio

3,5-vuotias Iida Mäkelä hiihti reippaasti isänsä Villematti Mäkelän opastaessa reittiä. Toisinaan Iida Mäkelä ei voinut olla pysähtymättä ihailemaan hangella auringon valossa säihkyviä lumikiteitä. Sitten pieni hiihtäjänalku muisti taas, että kyseessä olivat hiihtokisat, ja hän jatkoi nopeasti matkaansa eteenpäin.
– Tää on kivaa. Tykkään hiihtää, Iida Mäkelä hihkui onnellinen hymy kasvoillaan ja jatkoi taas matkaansa.

Marianne Rovio

 

Lue lisää 1.3.2016 lehdestä