Ammattiopiston murto selvisi

0

LOIMAA Lounais-Suomen ammattiopiston Myllykyläntien yksikköön murtauduttiin sunnuntaina 6.3.,, ja koululta anastettiin omaisuutta. Poliisin suorittamassa tutkinnassa selvisi, että on syytä epäillä loimaalaisen vuonna 1977 syntyneen miehen ja turkulaisen vuonna 1991 syntyneen miehen syyllistyneen kyseiseen rikokseen.
Poliisi suoritti kotietsinnän osoitteeseen, jossa miesten tiedettiin majailevan. Kotietsinnän tuloksena miehet otettiin kiinni kyseisestä osoitteesta, ja kotietsinnässä löydettiin anastettua omaisuutta.
Miesten epäillään syyllistyneen varkauteen ja turkulaisen miehen lisäksi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ampuma-aserikkomukseen. Miehet ovat esitutkinnassa tunnustaneet teot.
Esitutkinnan aikana selvisi myös, että turkulainen mies oli aiemmin, 2.–3.3. anastanut pakettiauton Kanta-Loimaantie 3:n pysäköintialueelta. Miehen kertomuksen perusteella anastettu pakettiauto löytyi Kyröstä, ja pakettiauto on palautettu omistajalleen. Miehen epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, ampuma-aserikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Mies on esitutkinnassa tunnustanut teot.